+46 (0)70 206 0602 info@justeafair.com

Om mig

Det är många som kallar mig eldsjäl – kanske för att jag brinner för det jag gör? För vad skulle kännas viktigare än att vara med och göra den här världen till en lite bättre sådan? En hållbar värld, som kan föda och hysa människorna på jorden idag. Men också en värld som finns kvar för våra barn och barnbarn och barnbarnsbarn. Tänk på konsekvenserna för de efterkommande i sju led, som Plantagons chief Oren Lyons säger.

Alla vill detta, men inte alla tycker det är så lätt att göra. Men jag menar att tulipanarosen går att åstadkomma. Med en stor dos kreativitet och en massa goda exempel kan alla få hjälp att förändra företaget, livet, resan, i en mer hållbar riktning.

Jag har förmånen att jobba med det som jag brinner för. Att få träffa människor som vill förändra och förändras, och som visar en sådan glädje när de upptäcker vilka möjligheter som öppnar sig! Vare sig det är företagsledare, avdelningschefer eller nyanlända kvinnor med drömmar och förhoppningar. Att få vara delaktig i deras resa, i stort som smått – det är så berikande, så glädjefyllt. Jag har världens bästa jobb.